Pastis

De keukentafel is bij de meeste mensen de plek waar je samenkomt en verbinding legt. Met het gezin, vrienden, familieleden, buren, soms collega’s, voor het ontbijt, een verjaardag, een borrel, een feestdag, maar ook zomaar.

Die plek richten we gezellig in, en meestal komt er dan wat lekkers op tafel. Bij Pastis draait het om die tafel en om die momenten. Bij ons vind je wat je nodig hebt om het eten lekker klaar te maken en het mooi op te kunnen dienen; allerlei delicatessen en bijzondere ingrediënten, maar ook glas, servies en bestek.

We maken op bestelling ook kant-en-klare borrelplanken van onze delicatessen uit binnen- en buitenland. Daarnaast kun je goed terecht voor een cadeau; we helpen je graag iets te kiezen en pakken het mooi voor je in.

Je kunt bij ons ook een cadeaulijst samenstellen als je zelf iets te vieren hebt.

 • Maandag gesloten
  Dinsdag 10.00 – 18.00
  Woensdag 10.00 – 18.00
  Donderdag 10.00 – 18.00
  Vrijdag 10.00 – 18.00
  Zaterdag 10.00 – 17.00
  Zondag gesloten

Parkeren

Parkeren met vergunning en betaald parkeren

In een groot deel van de Bredase binnenstad geldt vergunning- en/of betaald parkeren. Deze gebieden en straten zijn voornamelijk gelegen binnen de singels en de ring erom heen en worden met borden aangegeven. Dit betekent dat je alleen mag parkeren indien je in het bezit bent van een geldig parkeerticket of parkeervergunning.

Lees meer

Extra koopavonden